Me, myself and I

Hej!

Lördag kväll redan, veckorna springer iväg… i kväll skulle jag varit på en middag, bestämdes i går, men efter diverse fram och tillbaka i dag så avstod jag.. femte hjulet är inte min grej. Vart lite konstigt då jag i går inte skulle vara de…. aja.. skit samma!!

Blir en lugn hemma kväll, ser fram emot det 🙂 Kört ganska hårt både torsdag och fredag så min kropp skriker efter vila.

 

 

 

I dag har jag lyxat till och köpt Pepsi Max, jag dricker inte läsk, tycker inte att det är gott men tror jag fortfarande är lite bakis för är sååååå sugen på Pepsi… detta är mitt ”godis” i kväll…. vad har ni köpt till myset i kväll?

Nu är det bara ett frågetecken för denna kväll… vad fan ska man äta? De enda med kvällens miss är att jag sörjer maten vi skulle äta. Är ju galen i gourmet mat, allt är så gott och hade gärna ätit riktigt bra mat i dag…. äsch får bli varma mackor här hemma!

Ha en fin kväll,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *