Do more of what makes you HAPPY :)

Hej på dig 🙂 Dags att jag börjar vakna till liv känner jag…! Vädret gör att jag helst myste under täcket idag, burrr…

Satt med Mattias igår och proddade min låt nummer 2, den blir najs, lite drag och lite mystik. Alltså att få till detaljerna som gör att låtens basics blir bra är som att lägga ett pussel, bit för bit och pilligt som fan ibland. Ibland undrar jag vad fan vi sysslar med och när man sen lyssnar på resultatet senare så fattar man. Deam det är skoj och man måste bara älska det för att det ska funka.

Nyfiken på vem mannen bakom mina sounds är? Dags att introducera han på riktigt känner jag. Lägger några av mina favoriter på hans musik här. Nu håller jag tummarna att hans bidrag till svensktoppen blir vinnaren (Gå genom eld)

http://www.youtube.com/watch?v=rEVVEShsH60

 http://www.youtube.com/watch?v=1rL5SKqr808

Hans album finns på spotify.
Mattias Nylander

Yeah nu ska jag gå loss på lite saker och försöka få ihop resten av veckan. Planera kvällens middag och ska verkligen försöka laga maten utan bränna ner hela lägenheten…Hoppas du får en fin dag, det är ju fredag imorgon, igen!

 

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *