The Other Woman

Oj, denna vill jag inte missa, verkar vara en rolig film 🙂 
Lite Ben & Jerrys, mys med tända ljus och så garv på den, perfect match!

Har haft en jobbig dag idag, usch, vart så sjukt trött och utmattad. Sen att jag är ljuskänslig gör det lite svårare vissa dagar, typ när jag glömmer kepan hemma o kisar hela dagen, snacka om huvudvärk och en ful rynka mellan ögonen. Små bekymmer dock…lätt att fixa. Vill bara gnälla av mig lite 😉 

Jag ska faktist krypa under täcket nu…behöver vila. Det jobbiga är att jag ligger skönt nu, väldigt skönt och kan bara dumpa datorn på golvet lite smidigt och blunda. Men jag glömde min läppglans i jackfickan, fan, kan inte sova utan den. Jobbigt det blev nu då. Haha, faaaaan….

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *