Killar som raggar fel…

Shit vad trött jag är idag, blir påmind om varför och JUSST det, därför att jag kört rätt hårt i helgen 😉

Messade m Anki som påminde mig om alla idioter vi träffade ute i lördags. Men vi träffade även bra folk, men det är inte lika kul att skriva om.
Jag ska ge er en liten runda på repliker/snack på vad som INTE funkar på oss:

1. Den framfusiga
Att rusa ut när jag står med min tjejkompis och pratar ostört och bara komma fram för att…prata? Eller låtsas vara en cool snubbe som ska köra lite small-talk. Vi står här i ett hörn av en anledning, för att få vara i fred och PRATA. Så nej kom inte fram, rusa inte upp från din stol så snart du ser att två tjejer intar position ”private talk”. Du ser ut som en idiot, typ tagga ner och var lite smidig. Inte attraktivt med för taggade killar.

2. Yrkes raggaren
Du säger att du är pilot. Okej kul för dig. ”Jag skulle aldrig sätta min fot på planet om jag såg att du var piloten”, sa jag.
Men du hör inte dissen? Det kanske funkar på vissa men jag bryr mig noll. Att du skryter om att du är pilot är trevligt, men att du använder ditt yrke för att växa ett par centimeter och känna dig liiiite bättre än alla andra gör att du blir sjukt oattraktiv. En pajjas, för att vara ärlig. Gäller samma för alla yrken, frågar man inte vidare så är man inte intresserad, mao sluta skryta om ditt yrke om jag inte ens bryr mig. Speciellt diss efter diss.

3. Gissningsleken
Ragg: Du ser ut som en Sydamerikan!
Jag: Ok men det är jag inte.
Ragg: aaaah du är latino!
Jag: nej
Ragg: okej du är…hmmm…italienare, indier, ryss, mexikan?
(Du rabblar upp tusen länder under minuten tills jag gäspar)
Jag: att du orkar fortsätta gissa sååå fel!
Ragg: vad är du ifrån då?
Jag: utomjording från mars som kommer ta mitt skepp o åka ifrån dig!

Fråga istället vart jag kommer ifrån eller what ever. Men gissningsleken är jag fan trött på. Next!

4. Varför har du ringen? (Klassiker)
På dansgolvet, kön, garderoben eller baren, överallt, jag säger det om o om igen: Jag är upptagen, jag är gift OCH jag har barn, ser du min ring eller?
Och att sedan försöka på att det är fejk?! Kom igen nu…att du ens orkar…behöver jag bevisa mer? Haha!
Total FAIL!

5. Från en raggningsbok eller?
Denna kan funka om man är kung på att ragga rätt men akta dig för uppmärksamma tjejer:
Att du står och pratar med min tjejkompis är kul, lycka till 🙂 jag blir dock inte mer intresserad av dig när du låtsas dissa mig, som om jag blir mer nyfiken? hmmm, jag börjar ana din taktik. Inte så attraktivt när man ser igenom.
Kan jag däremot få tillbaka min kompis tack!

6. Big no no!
Prata inte om mig genom min kompis. Inte när det gäller saker du kan fråga mig om. Varför prata genom min kompis?
Denna är för fegisar…helt fel. Gå hem.

Det var lördagens 6 big fails! Så sjukt kul att det fortfarande finns dem som raggar med ”brukar du hänga här ofta eller” haha….

Jag går aldrig ut för att ”ragga” och tar aldrig never ever första steget till att prata med någon. Jag är ute med mina vänner och har tillräckligt att prata med dem om. Däremot är jag trevlig mot allt o alla, tills ngn går över min gräns eller bara blir too much. Det sköna med att vara ute är att man kan byta ställe och dra om det är fel folk ute. På en hemmafest blir det lite svårare.

Ja hörni det var det. Nu måste jag sova vidare…Jobba vidare menar jag!

😉

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *