Tack Finest + alla läsare!

Jag är inte den starkaste i stan idag. Men nu har jag vaknat till, Pepsi Max och Ipren hjälper. Men shit vilket party igår, haha, helt galet kul! Inte bara för att vi vann men det blev klart en bonus lixåm 🙂

Marie var först på scen och intog talstolen, jag flög bara med som en vante och hann inte säga mer än ”wohhoooo” i micken! Marie får pris för bästa inlevelsen, kolla på bilden, hon levererar som ett tal på Oscarsgalan, fantastiskt känslosamt hehe!!!

Föregående blogginlägg kan ni läsa om allt vi vann. Marie har varit grym på att promota allt. Jag har bara varit en total zombie idag och vet inte hur jag ska orka hålla mig vaken…!

Vi drog rätt tidigt, typ midnatt och jag hade inte dom bekvämaste skorna på mig, de åkte av! Boels likaså! Vägen från Cafet genom kungsan kändes som en evighet! En Max burgare har aldrig varit så god som då, tok hungriga var vi 😉

Återigen tack alla för att ni röstat på oss och för alla fina likes!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *