Hey sugar, take a walk on the wild side!

Hittade mig o Mia på ett bröllop 😉

Då var det dags att få uppleva staden som alla tror jag kommer älska. New York bokat! Ska dit i maj med mina sugar girlzzzz Mia för att träffa ML. Längtar!!! Vi pratar om att gå på ett bröllop som ännu inte är planerad, ML ska bara hitta den saknade mannen vi kallar Bruce. Jag ser mig själv i en ful rosa kreation som ML valt ut, bli så full och göra bomben i poolen, krascha tårtan och glömma självaste ML i mitt tal och bara prata om Bruce, hennes man…skulle bli en riktigt roligt avsnitt av ”Sugar girlz in NY”! 

 

Ska bli skoj. Nu ska jag leta lite hotell och lyssna på wild side. Hört den? Älskar den, ”Hey babe, take a Walk on the wild side”

http://www.youtube.com/watch?v=4wNknGIKkoA

Yeah!
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *