Fightclub i min säng!

Mina nätter brukar sluta med att jag ligger på kanten och håller i som cliffhanger med sista hoppet om att få sova lite till. Bredvid mig på golvet ligger stackars Barry som jag antagligen knuffat ut. Han är däckad efter en natt med konstanta knuffar och sparkar.

Inatt fick jag en spark i ansiktet och fick känna efter om tänderna satt kvar! Armbågen är ändå värst, speciellt när den träffar näsan, eller brösten, då vill man flytta till soffan!

Jag pratar om att dela säng med hela härliga familjen, Nayomi in action mitt i natten hela natten. Sällan hon inte sover på tvären, med fötterna på mig såklart.

Fightclub i min säng!

Kärlek. Vad annars. Kärlek kan göra fruktansvärt ont 😉

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *