Det absolut coolaste jag gjort!

Exakt just nu ligger jag nerbäddad under en filt i soffan, bloggar via telefon då jag inte orkar lyfta upp datorn. Har jobbar 24/7 och känner mig lite sliten…

Hade önskat mig en man här bredvid som tagit hand om mig! Vaknade av att grannen borrade och blev så jävla arg, tittade på klockan som konstigt nog visade 11:28 🙂 Maj gådd…. Så länge har jag aldrig sovit!!
Åkte till arenan för att hämta bilen som jag tyvärr fick lämna kvar i garaget i natt. En olycka på nynäsvägen som gjorde att vi inte kom ut 🙁

Tänker tillbaka på det som hände i går… Börjar från börjar, i förrgår fick jag order av min chef att dekorera om vår loge på arenan. Vi skulle få finbesök av självaste Christina Stenbeck. Christina är en av de coolaste kvinnorna jag vet, bli VD för hela kinnevikssfären vid 24 års ålder är det inte många som skulle klarat av, sen hade hon iofs inte så mycket val då hennes pappa gick bort… Hur som… Jag gjorde allt jag hade i makt och säger bara, oh Boy vad fint jag gjorde.

I går på dagen fick jag ett samtal om jag kunde hjälpa till att eskortera henne då jag hittar överallt på arenan och har access. Jag blev så lycklig i kroppen, och stolt!!

Hela dagen i går var jag övertänd, som ett barn på julafton 🙂 Men hela dagen kände jag oxå att det var något som inte stämde, det var ett jäkla pådrag 😉

När klockan närmade sig hade jag bra med fjärilar i magen, vi gick ner till sällskapet för att möta upp den… Vem var hennes sällskap? Jo självaste prinsessan Victoria med prins Daniel. Väl på plats visade det sig att de hade en annan som kunde eskortera men jag hänge på de ändå!

Känslan att gå igenom arenan med dem var sjuk, alla blickar fick mig både att växa men oxå att bli avskräckt..

Avicii var lika grym som på fredagen, tom bättre måste jag säga. Det var mera ös på läktaren och golvet. Sen fick jag inside info att självaste Avicii oxå tyckte det var mer drag i går.

I morgon jobb igen, hinner inte vara ledig något… Tre veckor kvar så ska köra ända i i kaklet innan jag kastar in handduken 🙂 Avslutar mitt sista event på arenan i topp, Avicii, Stenbeck, prinsens och prinsessan!

Kärlek, Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *