Är ni redo???!!!

BOOOOOOOOM!

************************************

Jag har lovat er release idag och det kommer ni att få! Jag har ett par timmar att invänta på hur den kommer ut så lägger jag upp den på bloggen här! Mellan 13-16, inte en minut senare än 16. Håll utkik!!!

Måste tillägga att jag är super nervös!!! Usch vad alla brusar upp mig inför detta, jag får skylla mig själv som gjort det till en grej. Men klart som fan att det blir skoj 🙂

Okej, ska jobba vidare nu. Ikväll blir det party, och ni som känner mig väl vet ju hur kass jag är på att planera när det kommer till att göra det för mig själv. Firar inte mina födelsedagar heller, så ikväll blir det SPONTANT och dem som vill joina får gärna göra det, bara smsa mig under kvällen så ses vi i vimlet 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *