Så vackert…


Jag kommer aldrig tröttna på varken denna fantastiska musikaliska underverk, eller på de vackra ballerinor som får scenen att leva. Hur mycket jobb det ligger bakom deras dans och uttryck det gör, alla hopp och steg. Beundrar konsten och styrkan bakom deras nätta vackra kroppar. Baksidan är grym, deras kroppar går sönder och konkurransen är otrolig. Så jag kollar tacksamt på från publiken. 

 

Bra start på dagen, balett och klassisk musik 🙂

Snart ska jag dra ner till gymmet och köra musten ur mig, har så sjukt mycket energi idag. Ikväll SKA jag ha en skön softarkväll med min dotter. Jag ska verkligen försöka att bara vara och inte börja fixa, trixa, jobba, dona, planera, gå runt i lägenheten. Har så svårt för det men jag måste lära mig att sitta och kolla på tv och bara slappa. Koppla bort min hjärna som jobbar dygnet runt, den behöver få vila lite. 

Ha en fin dag. Lyssna gärna på videon, fantastisk låt!

/Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *