Torsk på gott!

Fantastiskt väder idag! Hämtade Barry, köpte en latte och ställde mig och njöt av solens strålande inverkan på mig i lugn o ro. Tills en snubbe kom och förstörde allt…fattar inte att folk orkar ragga redan på morgonen.

Nu ska jag hämta min prinsessa, vi har planer på att käka middag hos ett par vänner ikväll. Igår blev det ju skaldjursplatå på Sturehof tillsammans med Anna o David. Super trevligt att äntligen träffa dem!

Jag är torsk på vitt vin och skaldjur. Provade blåmusslor igår och friterade ostron, OMG vad gott. Ostronen var inte sliskiga, tvärtom, friterat blir ju krispigt. Yummiiieee! Är faktist sugen på räkor just nu, rökta räkor med aioli, mums 🙂

Önskar just dig en fin lördag. Glöm inte att rösta på vår blogg om du tycker om att läsa den, www.finest.se/finestawards (röstknappen UNDER bilden)

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *