Våga!!!

Kul att många varit positiva kring mina bilder och så fina mess o samtal jag fått. Så kul att höra 🙂
Känns fantastiskt bra, snart delar jag med mig av mer och blottar ut min låt till alla er…läskigt!

Jag hoppas att fler vågar ta tag i sina känslor eller drömmar, sina innersta energier som man har och gör något med det. Om man bara pushar sig själv lite varje dag, lite på varje sak som känns typ ”nääää det kan jag ju inte göra” eller som man är rädd för att man tänker på vad ”alla andra skulle tycka”, det skulle göra att du som vill göra ngt skulle faktist klara av det.

Jag har bara gjort vad som fallit mig in. Tagit mina tankar och känslor till en annan nivå. Gjort något jag tycker är kul och inte brytt mig om mina begränsningar utan lyft fram mina styrkor och inte satt ribban alls. Bara kört och haft kul med det jag gjort 🙂

More 2 come!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *