Känna sig fräsch :)

Fortfarande sjuk 🙁 I natt hade jag 38,8 som högst så det går iaf åt rätt håll… men fy tusan vad detta är drygt!!

Trotts att jag är super sjuk så måste jag göra en sak ändå, det är att tvätta ansiktet och smörja in mig. Jag hoppar aldrig över det. Det får mig att känna mig lite fräschare och oavsett hur trött jag är så tar jag mig alltid tid till det.

Mina fyra basproukter, vilket är ett måste tycker jag 🙂

Jag har sedan 3 år tillbaka använt mig av märket Decleor, jag är super nöjd med det. Jag tycker alla ska ha de 4 basvaror man behöver, ansiktstvätt, ansiktsvatten samt en dag och en nattkräm. Priset på dessa produkter ligger ungefär som de flesta med lite bättre märke. Dock brukar jag passa på att handla på taxfree eller utomlands om jag kan, då är det halva priset.
Har man underbara vänner som reser kanske man kan flirta till sig att de handlar, det brukar jag göra 🙂

Sen tycker jag att man ska ha en ögonkräm, någon skrub och en mask. Jag har det i samma märke men det är bara extra.

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *