Gör vad som känns bra!

Min dag har börjat bra, kom upp i tid för ett morgon hot yoga pass! Check på den, fatta vad vig jag är nu och känns som jag växte ett par cm till 😉

Gröt till frukost och nu ska jag dyka ner i jobb. Har en del produkter att testa och unnar mig en kall Zero på det. Yummi!

Folk frågar mig hur jag orkar med allt jag gör på dagarna. Svaret är att jag ägnar mig tid på saker jag tycker om att göra, umgås med fina, roliga människor som ger mig energi och lägger inte tid på att fokusera på allt jag inte har eller inte hinner med. Helt enkelt struntar jag i allt som får mig att tänka neggo, som att läsa nyheter, har inte klickat in på Aftonbladet sen november förra året!

Tror man ska ”göra vad som känns bra” för då blir det oftast riktigt bra. Då menar jag allt! Tänkt inte, andas och kör, blir spännande så 🙂

Min positiva aura består av träning, musik, ett socialt aktivt liv och jag gillar att vara barnslig, kan lixåm leka arga leken fortfarande.

Solen framme igen, gu så skönt…

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *