Vilken fest i går :)

Vilken dag, vilken kväll… ååå vilken lycka jag har i hjärtat 🙂 Traffade upp Mr K på Sats, jag löptränade och sen körde rehab på min axel, Mr K körde axlar 🙂 Mysigt att kunna tjuvkika lite i spegeln när någon fining tränar… Det var en mysig dejt och det kändes precis som jag kunde vara helt mig själv.

Då jag älskar att träna så betyder det massor att man kan gå tillsammans och träna. Efter träningen så tog vi en lunch och sen blev det en kaffe hemma hos mig och massor med prat.

Kl 19 mötte jag upp Suleyman på hotellet och fixade vår present till födelsedagsbarnen, vi köpte 2 fina rödvin, kex, 2 marmelad och choklad. Så gjorde vi ett fint paket av det.

Kl 20 öppnade undervåningen på hotellet till oss, totalt 40 pers som skulle äta och sen vid 23 släpptes andra gäster på.

Marcus, ena födelsedagsbarnet 🙂

Av 40 pers så kände jag ju bara Suleyman som satt på ett annat bord, samt födelsedagsbarnen. Dessa herrar, Christian och Jacob hamnade jag mellan. Jätte trevliga killar som tog väl hand om mig. Sen hade jag lyxen att ha Mikaela som är det andra födelsedagsbarnet vid mitt bord 🙂 Myyyyys!

Mikaela och Christian.

Vår middag blev såklart lite försenad så det var lite märklig känsla när vi sitter på dansgolvet i fina dukningar och de började släppa på massor med folk….

Avdukning och sen var det fest 🙂 Stannade en stund och dansade men när jag varit på toa och kommit ut i folkmängden och inte hittar en enda jag känner igen från middagen så tog jag en taxi hem 🙂 Jag var ganska nöjd oxå!

Vaknade pigg, ej bakis vilket var positivt 🙂 Jag ska dra mig mot studion vid 13 tiden, ska inte träna själv utan hjälpa Martina en timme sen ska jag få behandling av min axel…. Vi kör lite hårdkörning på den nu, dvs 2 ggr i veckan som hon går in och gruggar på den. Hoppas att de sista släpper nu.

I kväll blir det lugnt på soffan tror jag… lite sugen på bio dock… men har inte varit hemma på hela helgen så kanske skönast att bara ladda för en ny vecka hemma… vi får se. Nu är det 7 veckor kvar på mitt jobb…

@YASMINA- Ser sååååååå fram emot din releasefest….. DU SKA FIRAS FÖR DU ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA GRYM!!!

Hörrni… glöm inte rösta, varje dag kan man rösta och har ni mera än en mejladresser så rösta från alla 🙂 med chans att vinna VIP biljetter http://www.finest.se/finestawards/

Stor kram
Marie


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *