Från och med nu…

…… klockan 17:00 är jag ledig… Semester de 5 sista arbetsdagarna 🙂

Så vänner… vet ni någon som behöver hjälp så säg till, jag kan även fakturera om de har svårt att anställa 🙂

I dag på lunchen sprang jag över till Lina och lilla Elvira för lite fika 🙂 Var skönt att prata av mig lite oxå då veckans tjafs har accelererat i dag. Så skönt att bo 3 min promendad från fam Cheng, härliga grannar och snart bor vi ännu närmare när de flyttar till huset brevid mig 🙂

Annars händer det inte mycket i fröken Revedals liv, hoppas såklart på att få svar på något jobb jag sökt?? tycker det är alldeles för tyst på den fronten 🙁 Men vet att de jobbet jag sökt och verkligen, alltså VERKLIGEN vill ha kommer de bestämma sig om under nästa vecka, så håll tummarna! Dock tror jag inte att jag får det… :/

Snart helg och jag blev ledig i morgon kväll….. woop, woop!

Love,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *