Victorias Secret in a box

Igår kom Amad hem. Med sig hade han 2 kilo barnkläder från Gap och en väldigt fin present till mig 🙂

På gården firades grannens lilltjej för fullt när vi kom från Tyresö. Tårta i olika färger och former, bakelser, kakor och massa barn och vuxna. Vädret var super och de var ett vackert kalas att titta på. Vårt kylskåp var fylld med godsaker från kalaset, en viss person åt upp allt 😉

Nayomi tog sin flaska och sa ”sova sängen” när klockan var 18! Jag hann bara borsta tänderna så hade hon däckat…

Jag har ju knappt orkat med annat än mina måsten, men nu efter dagen på soffan känner jag mig mycket bättre!

Det öser ner nu, mysigt 🙂 ska kolla på film och kurera med te och honung.

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *