Väldigt tacksamt sällskap!

Idag kom en person på besök som jag inte träffat på 6år! Galet kul att ses och snabbspola så många år, tänk så mycket ens liv förändras på den tiden!!!

Förutom kul reunion så har tyvärr Nayomi över 40 i feber, konstant, de tär på alla och hon ligger helt utslagen eller gråter. Tycker så synd om henne!

Vi tog henne till närakuten och allt va okej så länge hon dricker…tröst eller inte, men vad gör man?

Min mamma är en klippa och hjälper mig, imorgon är jag ensam, Amad åker till London. Kanske Marie kommer hit på kvällen, hoppas på lite kvällssol!

Har mycket tankar i huvet om allt och inget. Måste reda ut min hjärna och mina tankar o känslor, vill hjälpa så många och vet inte vart jag ska börja…en sak vet jag. Jag ska kolla på OS Marathon, där springer en kille som sprungit i hela sitt liv på flykt från döden och slaveri. Nu springer han för att kunna hjälpa andra. Jag blir inspirerad och hedrad!

Tackar Gud för allt jag har 🙂 godnatt på er…

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *