Thaibåt, skvaller, shopping, rensning, hårfärgning…

Pust….. äntligen satt mig i soffan 🙂

Denna dag har varit fullproppad. Började lite halvt kaotiskt då jag fick bränna till Norrtälje fram och tillbaka med en nyckel… Sen till jobbet, ställde bilen, tunnelbana till skanstull för att möta upp Lina och Ida för lite lunch och mys…. Lite sniff på Vilde blev det oxå!
Så kul… Lina ba: Asså Marie det går lite rykten i Nynäs att din syrra tar dina left overs, sjukt va? När jag förklarat att det inte var rykten utan sanning höll hon på att dö! Lina var en av de som jag umgicks med ganska mycket den perioden så hon vet precis allt…. Ida hennes syster som vad med visste inte vart hon skulle ta vägen när hon hörde om det… vi försökte dra paralleller mellan dom två men det gick inte…. Det är så stört!!

Hur som…. efter lunchen blev det lite shopping på stan, en ny ansikte rengöring samt en ögonkräm fick följa med mig hem 🙂 Väl hemma fick jag fnatt och börja rensa och fixa…. igen! Fick upp två hängare i hallen som mina väskor får hänga på, super fint blev det 🙂

Rensade badrumsskåpet och färgade min utväxt…. gaaaaahhhhh vad tråkigt det är och mina nymanikerade naglar med fransk manikyr är numer gråskimriga av färgen 🙁 Men tror det blev ganska bra… sitter fortfarande med handduken på huvudet!

I morgon blir det att sola ( om solen vill visa sig) och träning…. kvällen har vi reserverat vip biljetter till Batman men oklart om vi går då en i sällskapet fått feber 🙁

Nu blir det Wallander,

Natti,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *