F*n för kameran…nu gör vi BKK

Både bra och dåligt tror jag! Vår kamera blev förstörd och nu hoppas jag att alla semesterbilder går att rädda. Vi la den, eller vänta nu…AMAD la den i en påse med myggspray som läckte så hela kameran gav upp och inne i displayen simmar en massa mygg olja…Haha!

Jag är ändå glad att de hände nu än för 2 veckor sen 😉

Nu är vi i min favvo stad och stannar i 4 dagar! De ska shoppas, ätas och nya saker ska upptäckas i staden som aldrig sover: Bangkok! Just loving it 🙂

Vi lämnade beachen och jag har inte fattat att vi snart spenderat 3v i Thailand! OM vi haft sol och bad på semestern? Oh yes! Vi har ätit frukost på beachen: Starbucks latte liggandes i vattnet, as nice! Nayomi har börjat gilla latte och JA vi låter henne dricka våra rester, ett par klunkar. (Nu läser en skit sur föräldrer och tänker: fan jag vill åxå ligga i havet med en Starbucks latte, eller en annan tanke…haha)

Vi har ätit bäst thai, lite sushi och kött, på kända och icke kända restsuranger. Nu i BKK kommer vi satsa lite mera på schysst utsikt över staden.

Uppdaterar shoppingensen, hittils har jag kommit över ett par sköna klänningar och en byxdress. Bilderna upp o ner, vet inte varför!? Få se vart jag landar med shoppingen sen. Återkommer!

Natti natti på er…
Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *