Hemgång :)

Vaknade tidigt i morse, såååå skönt att vara helt ensam. Det var alldeles tyst och lugnt så jag passade på att packa, duscha och fixa det sista…

Nu sitter vi och väntar på att åka, lite drygt med denna väntan men det går… Vill inte ha blöta badkläder med hem annars hade ett dopp hunnits med, är såååååå trött på sol och bad. Jag vet, jag vet…. man får inte säga så men jag är det 🙁 Längtar efter en regndag så jag kan kura ihop mig i soffan med filtar och titta på film 🙂

I morgon blir det träning, inte gjort någonting här nere mer än promenader! Hade visionen att gymma men ingen motivation när det är så varmt 🙁 Tar igen det under mina sista två veckor hemma i Sthlm innan jobbet kallar igen!

Har lite fjärilar i magen, massa roliga planer framöver som jag tyvärr inte kan berätta om än men lovar att göra det när de närmar sig..
Även jag och min syster Kristin och jag har planer samt jag och mamma… Hihi 🙂

Tackar Spanien för denna gång och ses om några veckor 🙂

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *