Firar in semestern med en fin vän :)

Trodde inte det var sant när klockan slog 14 och jag faktiskt var klar på jobbet, allt under kontroll och uppstyrt för SEMESTER!!!!

Drog en vända på stan direkt, växlade pengar till nästa vecka, köpte småsaker inkl nya ansiktsprodukter…. Asså herre jä***r vad dyrt det är 🙁 1456 kr för en dag och en nattkräm!! Då jag passerat 30 så fick jag gå upp ett steg på mitt märke jag använder… De har lixom dag & natt som är upp till 20, mellan 20-30, 30-40 osv… Och inte bara i systemet jag går upp utan även i pris…. Aja… sååå värt med bra produkter!!

Sen blev det en snabbis med Susanne och Noah i parken innan hem för en power nap 😉

Mötte upp Susanne på storstad vid 19 igen för middag, vin och drink 🙂 Myyyyyycket mys måste jag säga! Så underbart med vänner som man kanske inte träffat på ett tag så känns det precis som igår…. inga krav eller konstigheter…

Hem tidigt då jag har event klasser med Pole i morgon…. Film och mys på soffan väntar!!

Jag älskar semester,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *