En underbar blomma :)

Idag har jag njutit av grönskan och den friska rena luften i Tyresö. Underbart med grönt, blommor, fågelkvitter och tystnaden. Det är så tyst här. Knappt någon människa i närheten och jag har kunnat tänka.

Jag älskar att tänka på ingenting. Bara fästa blicken på något och fastna där i tanken av ingenting. Det är min meditation. Jätte skönt. Tystnad kan även vara plågsamt. Men just idag var det fantastiskt!

Jag såg på när min dotter plockade maskros efter maskros, stoppade dom i fickan på sin jacka. Sen tog hon ut alla, stoppade in alla och så fortsatte hon.

Ibland tog hon upp blicken och luktade på blomman och andades in tungt och ut tungt, och hennes näsa blev gul av maskrosen.

Hon är helt fantastisk. Min vackraste blomma, den gladaste sommarblomman på ängen idag 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *