Premiär av bloggbussen :)

I går var det som sagt premiär av bloggbussen och innan jag bombaderar er med bilder finns det några jag vill tacka 🙂

Robert Tennevik och Janne Siponen som dragit ihop detta, vilka fest fixare ni är 🙂

Bistro Björkvik för helt fantastik god mat, åt alldeles för mycket för vad min super tajta lilla svarta ville vilket resulterade i att jag såg gravid ut hela kvällen… Men vem bryr sig? 😉

Sist men absolut inte minst Camilla Ericsson för det grymt goda vinet 🙂

Bussen plockade upp oss utanför hotell Anglise, på varje säte fanns en välfylld Goody Bag med diverse saker samt färd dryck 😉

Det var ett blandat gäng på kända och mindre kända bloggare, sångare/sångeskor, B- kändisar och en massa som jag inte hade en aning om vilka de var 🙂

40 min i bussen så hamnade vi här,

Vinet kom från Vernissage… provade Rosé vinet som var grymt, 209 kr på systembolaget och definitivt något jag kommer ha med mig i picknick korgen. Kolla bara in designen… en handväska 🙂
Tyckte rosét passade till det mesta…. jag hade både räkor, lasagne, kyckling och fisk & skaldjus soppa på min tallrik. Tog även en klunk från det vita, mycket gott!!

Det mest fantastiska i går var mötet med alla dessa nya bekantskaper… jag hade äran att sitta brevid Simon och Yasmina.. kan säga att jag hade det bästa sällskapet och skulle inte byta ut dom om vi hade gjort om det.

På andra sidan hade vi dessa skönheter 🙂

Kl 22 gick bussen tillbaka till stan och det som inte blivit uppdruket på vägen dit kom nu till andvändning… det sjöngs bland annat av Australiens Idol etta för ett par år sen, Natalie Gauci samt av Ellen Bergström (från Elsas värld)

Bussen gick till nattklubben Pure på Birger Jarls gatan, där stod vi på lista och hade drinkbord 🙂

Det dansades febrilt hela natten och idag är det aj, aj, aj i mina värkande fötter 🙁

 

Efter ett par timmars dansande kände både jag och Yaz att det var dax att gå hem… underbar kväll, underbara människor för livet, underbar mat & dryck, underbart värdskap och jag hoppas verkligen att jag får chansen att häng med på nästa bloggbuss 🙂

Önskar er en fin lördag,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *