Bloggbussen stop nr2

Sista hållplatsen på club..vad fan jag minns inte vad den heter! Birgerjarlsgatan. Pure? Näää…?

Tack Robert för en GRYM kväll!

Inga bilder, överlåter det sista till Marie som ägde kameran ikväll 😉

Är påväg till Tyresö. Men helt seriöst, på t-banan sitter en man och äter donken, och han har tagit av sina skor! Fötterna på sätet och så rapar han. Trodde jag skulle kräkas! Alla är fulla, fula, äckliga eller bara hemska att titta på! Vill komma hem nu! Varför är folk så äckliga?

Sluta trycka knäna i ryggstödet på bussen, bakom mig!!! Suck!

Kommer bli svårt att flytta ut från stan till förorten! Jag blir på dåligt humör bara jag tittar på ngn. Känns som jag är en utomjording och helt fel placerad. Just nu iallafall. Jag är inte full. Helt nykter och det är nog det som är problemet.

Helt nykter…

Kram o godnatt!
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *