Tadaaaa….

I går när jag kom hem från jobbet låg denna i brevlådan 🙂 Så nu pryder denna skönhet min handled…. dock är den lite för stor då jag har mini handleder :/ Så tänkte få till skomakaren och se om han kan ta av den lite och göra nya hål 🙂
 
 
Vaknade upp men en enorm smärta i ryggen, först kl 6:15 så jag fick ta en värktablett… sen somnade jag om någon timme och när jag vaknade igen så hade tyvärr inte tabletten hjälpt 🙁
Vad är det som händer i min rygg? Jag vet att jag får ont när jag kör för mycket Pole, vilket jag gjort denna vecka… 3 pass á 1,5 timme… MEN… igår körde jag bara på min svaga sida, dvs den som inte värker….
Aja.. hoppad det går över till i kväll… BLOGGBUSSEN!!! 17:50 ska vi ses utanför hotell Anglais… sen bär det av till någon hemlig ort 😉
 
I morgon ska jag instruera två möhippor, en kl 11 och sen en kl 12 🙂 Såååå kul att jag fått chansen 🙂
 
 
Nu blir det jobb ett par timmar innan jag ska iväg och fixa mina naglar… sen blir det nog lite soft eftermiddag innan klackarna och lösögonfransarna åker på… WOOP, WOOP!!!!
 
Trevlig helg,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *