Shopping och mys med fin vän :)

Började min dag med en promenad till karlaplan, drop-in på mama mia för nya p-piller… hur kommer det sig att man alltid är ute i sista sekunden? Fattar inte… varje gång. I dag resulterade det till att jag blev bitter på mig själv för att jag satt mig i situationen att vara inne när det är så fint väder.. *grrrr*

Tog bara 30 min så min bitterhet försvann snabbt 🙂 Skulle träffat Jessie för en prommis runt djugårn men hon ställde in. Jag hade tidigare fått mess av min vän Emelie om jag ville äta lunch med henne så jag ringde henne och vi möttes upp.
Lunch på TGI Friday i kungsan… vi två och ca en miljon till 🙂 Efter blev det kaffe solen och massa skvaller…

Innan hemgång blev det lite shopping som jag tänkte dela med mig av 🙂

Tyvärr gör sig inte färgen rätt 🙁 dessa är kornblå iaf!


Längst ner en dragkedja 🙂

En knallrosa stickad tröja som kan vara riktigt juste med bara en bh under 🙂


I ryggen är den öppen och man kan välja att knyta eller ha den öppen..


Både byxorna och tröjan köpte jag på Zara och de kostade 399 kr styck 🙂

Lösögonfransar och brynfärg blev det oxå 🙂
(sorry att bilden hamnade på sniskan)

Dessa dagar jag varit ledig har varit helt fantastiska.. jag har hunnit med så mycket, träffat så många vänner som jag ibland inte hinner med så jag har verkligen tankat energi för några veckor. Solen gör mycket givetvis oxå men finns inget bättre än att få vara med de som betyder mest i hela världen…

Nu ska jag strax iväg och träna Pole, jag och Jossan ska träna lite själva… Jag har nyckeln till studion så jag messa hon som äger och vi fick mer än gärna träna lite 🙂

I kväll är det mys och spelkväll hos fam Larsen/Sangasri… ska bli kul att även hinna med att umgås med dom innan denna långhelg tar slut 🙂

Mer sol åt folket 🙂
Marie

PS,
YAZ….. DU ÄR FANTASTISK!!!Fan vad duktig du är… jag vet hur mycket du kämpat och jag är så glad och stolt att du grejade det. På fredag då jäklar ska vi fira…. ALL IN 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *