Träningsvärk, alumniträff och dejt…

Aj, aj, aj.. mina ben värker från gårdagens benpass med Yaz. Ett 45 min intensivt benpass… ingen vila utan bara bygga, bygga, bygga 😉 Benen skakade bra efter men det är ju det som är så härligt… Undra hur man känner i morgon? :/

I kväll ska jag på Alumniträff på mitt förra jobb, alla som någonsin jobbat där är inbjudna för lite mat och dryck 🙂 Ska bli så trevligt så, plus att jag får träffa mina bästa fågeltjejer igen! Ser fram emot att träffa massor av de gamla kollegorna oxå som man kanske inte sett sen man slutade där.

 

I morgon ska jag på dejt… jag ni läser rätt… en dejt… OMG, jag är ju verkligen inte dejttjejen men man lever bara en gång. Jag tränar ju Polé fram till 20 så det blir inte fören efter det. Vad vi ska göra är inte riktigt bestämt…. vi har lite olika förslag så får vi se vad som faller oss in i morgon.

 

 

Helt ärligt så suger jag på att dejta… tycker mest att det är jobbigt att sitta där och marknadsföra sig själv. Men hur ska man annars lära känna någon? framför allt någon ny man inte känner sen tidigare… och tro mig… dom har jag redan kollat igenom utan framgång…. 🙁

Äsch jag tar det för vad det är, jag vet att han inte heller är ett fan av att dejta… utan skulle allra helst hoppa över hela den biten och ta ett beslut i dag… meeeeen, så funkar det inte. Hur som: önska mig lycka till 🙂

 

Kärlek <3

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *