Fina fötter och utvecklingssamtal!

Jag har förut bloggat om att köra en behandling hemma, och nu kör vi dealen för bara 149kr, passa på nu att få fina fötter!

Gå in på www.letsdeal.se och beställ 🙂

 

 

 

Idag känner jag från benträningen med miss M, nu ska celluliterna reduceras! Invägning den 31 april…Domedagen 😉

Stämman gick bra för er som undrar, det vart positiva och glada medlemmar!

Jag har så JÄVLANS ONT i min tand idag! Tror det är vistomstanden, antingen har jag redan den eller så är den påväg upp…Har inte varit hos en svensk tandläkare sedan 2006, vågar inte! Sist besökta jag en lyx-tandläkare i Thailand som vi blev rekommenderade till. Han tyckte jag skulle dra ut 2 tänder och sen minns jag inget mer, jag har nog bara slagit av och inte velat lyssna vidare. Jag hatar att ha stål i käften, när dom skrapar för att kolla tandsten och hål, aaaaaaaaa jag hatar det så mycket så jag blir arg bara jag skriver om det nu! Funderar på att fixa fasader i resten av min käft så slipper jag både hål och gula tänder 😉

Gott folk, idag ska jag på utvecklingssamtal med min dotters dagisfröken (pedagog egentligen) och höra allt bra och allt dåligt. Fast det bara är på dagisnivå så känns det redan så pirrigt att få höra om hur hon utvecklas och hur ”bra” hon är på att bygga sandslott och äta upp sin mat och att hon är den perfekta ungen som aldrig bråkar och alltid är glad. Haha, jag ÄR mamma till en busig liten ”mini Me”. Snart dax att fira henne på 2 årsdagen och tårtan är beställd 🙂

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *