Fredag den 13e :)

Vilken dag… sovmorgon, sen dirket och vaccinera mig. Måste säga att fan vad ont det gör i min arm just nu 🙁 I den jag tog stelkramp + polio, kan inte ta upp den någonting. Andra armen tog jag Hepatit B men de känns inte alls.

Skrockens dag har det varit, fredagen den 13e... har inget att relatera till just denna dag men min dag i dag har varit fab 🙂

Det finns någon som kommit in i mitt liv väääääldigt snabbt, och tar mig med storm… jag kan inte riktigt hantera det. Jag är inte van och jag blir nervös, förvirrad och lite osäker… men vafan… man lever bara en gång!

 

 

Hunnit med att hämta ut kameran som varit hos farbror doktorn, fika med bästa Magda och städa hemma. Denna dag har varit produktiv 🙂

I morgon ska jag hem till Magda då Felix hennes son, mitt brorsbarn fyller år. Min mamma och pappa kommer oxå.. mysigt att träffa alla igen 🙂 Så roligt när vi alla ses… det spårar varje gång… har man inte varit med så kan man aldrig förstå. Men jag, Magda, Felix, Frida och min mamma och pappa är en bra kombo 🙂

Fredagkväll och jag önskar er en underbar natt,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *