AW med Yaz

I morse alldeles för tidigt kom hantverkaren till mig…. igen…. det resulterade i att jag satt på jobbet långt före alla andra och min förmiddag kändes oändlig, ville äta lunch redan halv elva…. och det känns nu som jag suttit här flera dagar 🙁

Nu är det iaf bestämt att det INTE behöver riva badrummet… jag blir så trött, nya direktiv hela tiden. Men hur som så blev jag väldigt lättad men hade jag vetat detta hade jag gjort det för länge sen. De kommer gå in underifrån och reparerar skadan så max en vecka tar det 🙂

 

I kväll ska jag på AW med min partner in crime Yasmina, det är Robert som anordnar Den perfekta torsdags kvällen och den kan man ju bara inte missa 😉 Ser fram emot kvällen…

Min rygg är paj så ingen Polé idag 🙁 Måste vila bort det, sååå trist…

 

Jätte kul att så många blivit intresserade av Polé och prova på de olika eventklasserna som finns. Man kan alltså inte boka via mig utan bokning görs på www.polefitness.me

 

 

 

Blir nog ett och annat blogginlägg i kväll 😉

 

Kram,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *