Hemmakväll på soffan…

….. men absolut inget att se på tv… har massa filmer jag inte sett här hemma men känner inte för det just nu. Bestämde mig för att blogga i stället 🙂

Har massa roliga utflykter/träffar/dejter/reser osv framför mig som jag tänkte dela med mig av 🙂 Nu är det bara 1,5 månad kvar till jag sticker till Egypten med Magda, Felix och Frida….samt ett gäng till 🙂 Tror vi är typ 10 personer. En resa som går i lugnets teckan, bara sola, bada och ha det gött 🙂

 

I sommar, tror den 11 juli (har bokat men minns inte exakta datumet) så sticker jag ner till mamma och pappa i Spanien. Jag åker med min fina lillasyster Kristin och hennes Leah & Filip. I två veckor ska vi vara där och bara njuta till fullo 🙂 För hoppningsvis kanske jag och Kristin kan dra in till stan och festa en kväll så får mormor och morfar vara barnvakt 😉


Men innan dess kommer en massa andra roliga datum 🙂 Den 4 maj är bloggbussen som jag tidigare berättat om, tydligen ska det finnas en person med på den som jag bara måååååste träffa 😉 Matchmaking…..

Sen så ska jag, Kristin och Magda med alla barn på skansen 🙂 Bara älskar att gå på skansen, är en djurfantast… älskar alla djur som finns…. Och det ska bli kul att göra det med familjen, se syskonbarnen när de stålar av glädje *lycka* Vi har prellat den 29 april så får vi se om vädret är med oss annars skjuter vi på det till veckan efter 🙂 En perfekt dejt för mig är om en kille tar med mig på skansen som en dejt…. låter töntigt men som jag sagt… finns inget bätter än djur 🙂

 

Sweden Rock festival i början på juni, en dag efter att jag kommit hem från Egypten är ett måste… åker dit i jobb så vi bygger upp hela VIP området. Det ska bli kul men jag känner att jag lite gjort det, detta blir mitt 4e år i rad då jag är där som representant som huvudsponsor. Dock i år är att det är massa roliga människor som ska ner 🙂

Madonna i Gbg är på tapeten, väntar på vissa besluts ska tas… ev ska vi ha event då så jag åker ner i jobb och tar med två kompisar som får hänga med gratis ner och se henne… om bara alla avtal går i lås 🙂

Jul och Nyår finns det oxå planer för men det håller jag lite på då jag har TVÅ alternativ…. får se vad det blir. Ena är med familjen, pratade med mina föräldrar och min syster Kristin om det i går och de tyckte det var en grym idé 🙂 och de andra är med ett gäng vänner…. 🙂

Alltid kul att ha något att se fram emot, det gör att man orkar de där dagarna som är kämpiga på jobbet och även i vardagen. 

 

Nu ska jag plocka fram lite ost… ÄLSKAR OST och se på ”min älskling är en tjockis”

Lé… i morgon är det jobb igen!

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *