Drömmar….

Jag drömmer så mycket på nätterna, kan vara allt från härliga till mardrömmar till drömmar som inte har någon sense at all….

I natt gjorde jag det igen, vaknade upp av att jag skrattade… hur härligt är inte det egentligen? Tror det är ett tecken på att min dag kommer bli bra 🙂 Men samtidigt undrar jag varför man drömmer? är det underliggande känslor som kommer fram som man inte fått utlopp för? eller är det så att det undermedvetna försöker vägleda en och säga en något?

Jag är en ”sån” som gärna kollar upp på nätet vad det betyder det jag drömt, om jag kommer ihåg….

Skulle haft en prova-på klass i dag för mina fågeltjejer men då ena fågel blivit sjuk så sköt vi upp det så alla kan vara med. Tror mina be uppskattar att jag vilar oxå 🙂 Mina blåmärken ser verkligen såååå mycket bättre ut. Fick massor med bra tips av min vän Mange… det han inte kan om det fysiska både träning, näring samt allmänt är inte värt att veta 🙂 Han kan ta mig tusan allt! Han rekommenderade mig att massera mycket så jag får ut blödningen samt inte får brosk i muskelfästet vilket det kan bli när man får blåmärken. Sen sa han även att jag ska äta mycket c- vitamin vilket jag gjorde, hinkade i mig apelsin 🙂 Det sista han rekommenderade var att duscha och vava varmt/kallt…. Detta gjorde jag i morse när jag vaknade och faktikst är mina blåmärken mycket ljusare…. Dom har flytigt ut mera och har inte den skarpa linjerna längre.

Blir vila idag igen 🙁 trist men behövligt… i morgon är det två timmmar hård träning igen… JOSSAN & SARA…. ge fan i att dricka så mycket i kväll så ni är bakis i morgon och INTE kan träna 😉 Jag vill ha er där *puss på er*

Såå skönt att inte dricka, funderar på att kanske bli nykterist på heltid… kroppen mår så mycket bättre, man är pigg på morgonen, man kan träna och ja… kan de bli bättre?

I dag ska jag ner till Nynäshamn, ska på påskmiddag hos mamma och pappa… min faster är där oxå. Sen kommer även min fina lillasyster Kristin med hennes trollungar Leah och Filip, saknar hela min familj så det ska bli mys att få träffa dom alla i dag 🙂 Hinner inte träffa dom så ofta som jag vill 🙁

Jag har en påskpresent till Leah och Filip… guess what???

Ja jag tror faktiskt denna dag kommmer bli bra… precis som jag anade av fnisset jag vaknade av.

Älska mer,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *