Haft en liten bloggpaus..


… men nu är jag tillbaka 🙂 Har varit medvetet men inte helt frivilligt. Förra vecka var kaos för mig 🙁 Aldrig haft så mycket att göra både jobb och privat, förståss har de mesta varit väldigt kul 🙂 Många roliga middagar med fina och goa vänner 🙂

Bland annat middag med fågeltjejerna 🙂 Hade äran att ha dom hos mig, jag lagde jätte god mat och till efterrätt blev det pinocciotårta 🙂 Somrigt!

Glömde bort både min tandläkartid och nageltid, något pinsamt när dom ringer och undrar vart man är och man totalt glömt av det 🙁 Skickade även iväg två olika team på event fel dag 🙁 Aldrig hänt förut… kan säga att jag strykt förra veckan från kalendern… Men nu så för hoppningsvis så är jag på banan igen!

Helgen var lika uppbokad… Lördagen spenderades i Pole Studion, en möhippa och svensexa som jag var med och instruera för att lära mig hur man lägger upp ett sådant pass. Och i morgon ska jag ha MIN EGNA SVENSEXA, ska instruera helt själv… nervig 🙂 Måste bara klargöra att när jag ska ha en svensexa ska jag alltså ha en prova på klass då dom får testa och köra… han förstått att folk tror att jag ska dansa på en svensexa och så är det alltså INTE!! Önskade fler pova på för att se att det inte är som man tror..

Är du eller vet du någon som är intresserad av att testa så hör av er till mig, eller boka direkt på www.polefitness.me
Perfekt att göra på ex en möhippa el svensexa 🙂 Sen blir jag extra glad om ni säger att ni vill att jag undervisar 🙂

Söndagen bar det av till sälen för den årliga Jägermeister brännbollen för fjällets personal… som de tidigare åren hade vi otroligt tur med vädret 🙂 Strålande sol och klarblå himmel 🙂


Min underbara kollega Tommy visade vart skåpet ska stå 🙂

Förutom att det varit kaos den senaste veckan så jag behövt tagit avstånd från bloggen samt lite vänner har det hänt massa kul oxå, massor med roliga besked osv…. PLUS att min familjemedlem ÄNTLIGEN är fri från cancern 🙂 En otroligt stor sten som lätta från mitt hjärta…

Påsken tillbringas i stan, har hand om Pole studion så kommer hänga där en del och en himla massa träning då 🙂 På Söndag ska tre tjejkompisar få prova på lite *fniss*

Middag med gänget på fredag kväll och påskmiddag med mina föräldrar på söndag 🙂

Just de… jag har blivit uttagen till att åka med i bloggbussen, en buss som åker till hemligt ställe/ort osv… bara massa kända bloggare och lilla jag. Vad vi ska göra där och vad som händer är hemligt… men helt gratis mot att man bloggar om det. Längtar ihjäl mig vad spännande, återkommer mer om det när det närmar sig..

The bitch is back,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *