Morsorna på stan

Igår fredags gick vi ut och svängde höfterna på stan. Det blev en blandning mellan färdtjänst och finlandsfärja!

Vi började med en awesome middag på Sturehof, deras skaldjursplatå är fantastisk! Vi skålade för träffen och för en annan grej hihi 😉 grattis igen!!! (ingen är gravid!!!)

Efter middagen tog vi Taxi till Cafet och skulle dansa till Madonnas nya album! Trodde vi….inne på stället var det katastrof!!! Utan att låta kränkande, men alltså WTF! Det var som att ta ett freakhouse från yttre rymden och släppa loss dom på dansgolvet! Jag tyckte iofs att det var jätte kul att titta och skratta. Inga kommentarer, vi stannade i 15 min 🙁 tråkig fest!!! Inte alls Madonna wibes 🙁

Sen tog vi taxi till den nya clubben Fou. Vi stod på lista och det var TOMT där (det var vi + personalen) plus idioter till personal BIG TIME IDIOTER!!!
Det ville först få oss att betala inträde och vi vägrade, kollade in stället på övervåningen och sen drog vi såklart vidare från den stela över otrevliga skit clubben!

Taxi till Hotellet. Trevligt, bra musik och skön stämning. Jag gillar det stället både till middag och fest!

Taxi till Berns. Skön avslutning och kul sällskap på plats 🙂 Underbart sjuk kväll! Tack sällskapet!!! Grattis ****!

Igår lördag mådde jag hyfsat bra. Det vart shopping och mys på stan på dagen. Sen hade vi en 3 rätters lyx middag för Fredrik och Erika och deras son Hugo. Amad gjorde en ny efterrätt med maräng och exotiska frukter och den var magisk!!!

Idag har vi haft en vanlig Osman söndag med bad på förmiddagen. Eriksdalsbadet, sen siesta till 14, fika och ut på stan. Trevligt avslut på helgen 🙂

Nu blir det soffan och film.

På fredag blir det Amsterdam med jobbet!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *