The Hunger Games :)

ÄNTLIGEN FREDAG…. som jag längtat… denna vecka har varit den långsammaste på länge 🙁 Hehe….

Denna dag har jag och mina vänner längtat efter läääääääänge, i dag är det premiär av första delen av The hunger games- Hungerspelen.

Tror jag skrivit om dessa böcker förut men det tåls att upprepas, det är en triologi och böckerna heter Hungerspelen, Fatta eld och Revolt. Revolt har jag precis börjat på men kommer inte riktigt in i den, inte alls som de två första som man var fast i efter 2 sidor..

 

Här är trailern iaf för er som vill se 🙂

 

Vi är 12 tjejer som ska gå, jag och mina 4 fågeltjejer sen en massa kompisar till dom 🙂 Börjar med AW kl 17, vidare till middag på Sabai Song kl 19 och sen 21 bion 🙂

Känner mig som värsta nörden men dessa får man bara inte missa!!!

 

Resten av helgen ska spenderas på Kurs, både lördag och söndag är det kurs 9- 16 och på söndag är jag förhoppningsvis nyeximinerad Volontär 🙂 Känns verkligen så bra…. ska bli spännande att se vad jag kommer ut på för uppdrag sen…. ska berätta mer som sagt om hela kursen senare!

 

Polen på nivå 5 igår gick bra, jag hoppade ju över nivå 4 då mina lärare ansåg att jag var så duktigt 🙂 Hehe…. nivå 5 var svår men det är en grym utmaning att få träna med människor som är så duktiga, man blir ännu mera motiverad! Koregrafin vi börjat på är awesome…. sååååå kul. Vi ska vara vampyrer med svarta hoodys i början till twilight låten, sen mixas en rocklåt in och vi slänger av oss dom och då blir det konstverk på stången. Hahaha….. låter om en 4 åring men det är bara sååååååå kul!!

 

Se till att skaffa dig en fin fredag nu, det ska jag 🙂

Marie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *