Pantertanterna gör Stureplan på Fredag!

Detta är Nedas påhitt av oss 4 tjejer/kvinnor/mammor som umgåtts ihop sedan utbildningen på IHM 2003! Vi är helt olika men väldigt lika.

Jag börjar med henne som sticker ut mest av oss 4 pantertanter: Anki!
Hon är ju faktist äldst av oss i ålder, men yngst av oss i sinnet och har mest erfarenhet! Hon har en son på 16 år och festar som en riktig Z på Stureplans hetaste klubbar!
Hemma hos Anki är det ordning och reda, precis som i butiken 😉
I Ankis garderob hittar vi mycket rosa, bling bling och fusk päls!

Så har vi Neda, aka fru Backman då hon är gift med stor bloggaren Fredrik Backman, som de flesta känner till, om inte så är det dax! Neda är dendär lilla farliga som vi skulle kunna jämföra med Lucy Liu från Charlies Angels, fast inte asiat. Snabb och farlig när det väl kommer till att försvara sitt revir! I Nedas handväska hittar vi läppstift, mascara och rouge från de bästa märkena, och såklart sonens snuttefilt som råkat hänga med 🙂

Och den rätt nyblivna mamman Anna som lever och lär efter en livsplan i excel, äter såklart GI mat och är tajt i kropp 6 mån efter sonens ankomst. Ja, hon är dendär tjejen som man ger onda blicken till om man inte känner henne. Annars står man med öppen käft och stora ögon när hon tänder ciggen och dricker bubbel utan att se full och odräglig ut kl 3 på natten.
Gärdet, Djurgården och en fika på Strandbryggan är hennes grej!

Well last but not least har vi då mig, också mamma, fru och allt det som hör till ett ganska normalt svensson liv? Oreda i huvet, kaos i garderoben och till ytan ganska förvirrad men ändå fokuserad. Jag blottar mitt liv på bloggen, lever för dagen och oroar mig för all framtid. Det senaste är att jag förbjudit mig själv att läsa Aftonbladet innan läggdags och lovat mig själv att bli en snyggare fru 🙂
Jag försöker komma i balans med att dra mitt Satskort genom spärren lika ofta som mitt Amex jobbar i butikerna. Jag har mycket att vara tacksam över och önskar att fler kunde se deras tillgångar istället för motgångar!

På fredag ska vi 4 ses och det återstår att se vart kvällen och natten för oss!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *