In med våren….

Vaknade med en brinnande värk i min rygg, på vänster sida…. Olof petade lite där på mig i går och han sa att jag var jätte öm och svullen… sviterna från Polén 🙁 Jag måste bli bättre på att träna lika mycket på båda sidorna, men det är inte lika kul då man är starkare och bättre på ena sidan och då är det roligare att köra där…. MEN.. jag ska bli lika stark på båda 🙂

Ryggvärken hindrade mig inte från att ta tag i mitt hem lite, jag vill in med våren 🙂 Så ner i källaren och fram med alla kuddar och filtar i pastellfärger 🙂 Så nu pryder min soffa med lilla, rosa och turkosa kuddar 🙂 Känns skönt att veta att vi är påväg mot varmare tider… och LJUSARE!!

Surfade runt efter lite inspiration på inredning och hittade detta collage…. älskar rummet upp till höger, det här stirila svart/vit/gåra 🙂 Så jag… så kan man varva med några roliga färgglada interiörer…

 

Denna söndag bjuder inte på så mycket, har inte några planer direkt…. tänker ta dagen som den kommer och fundar på att baka bullar 🙂 🙂

Önskar er en fin Söndag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *