Wolfenbuttel och Berlin!

 
God morgon!
 
Börjar äntligen bli människa igen efter besöket i Tyskland. Att gå upp kl 04 på morgonen, hålla igång hela dagen och natten för att 24 timmar senare gå och lägga sig och sova i 3 timmar innan ytligare en heldag och komma hem i Sverige igen klockan tolv på natten är INTE att rekommendera!!! Men det var en givande trip och jag har många nya ideer och fått inspiration.
 
När vi anlände till Tyskland landade vi i Berlin och tog sedan tåget ut till lilla hålan Wolfenbuttel där HK och produktionen ligger 🙂
 
Anlände till deras Gästhotell 🙂
 
 
Dagen efter hade vi lite fritid så vi åkte in till självaste staden Wolfenbuttel och turistade lite 🙂 I detta hus började hela historien 🙂
 
 
Var så sjukt kul att kolla in alla husen och i en gränd där vi slank in hittade vi detta hus… ca 1.5 meter och vääääldigt högt. Vår Guide berättade att det faktiskt bodde någon här… undra om dom har hiss?
 
 
Torget:
 
 
Undera vem som var arkitekt här? Något snett hus… hahaha
 
 
 
Tänk om vi i Sverige hade samma lagar och regler som i de andra länderna…. I en presentation som jag och min chef fick så fick vi se hur de jobbar i de andra länderna.. shiiiiit vad trist Sverige är pga av lagar 🙁
 
Denna ”lilla” kärra skulla jag vilja ha i Sverige 🙂
 
Innan vi lämnade Wolfenbuttel och Tyskland åkte vi in i Berlin och tog en middag där. Vi alla tog snitchel (stavning) då vi blivit rekommenderade den bästa restaurangen på just snitchel…. OMG…. det var ett elefantöra som kom på tallriken, aldrig sett en så stor snitchel…. För övrigt är Berlin en av de städer som är på min lista över storstäder jag snart måste besöka, dock på sommaren 🙂
 
I går var jag och körde Pole, gick sådär… många anledningar till de… bland annat har jag slarvat massor med min kost de senaste 2 veckorna och nu börjar de kännas i kroppen. Jag känner mig tung och trött…. i går till exempel när jag kom hem och inte orkade laga mat så blev det Yoghurt och en smörgås…. inge vidare efter ett tungt pass.
Måste skärpa till mig igen, hade så bra displin och karaktär som jag någonstans tappat på vägen…. men nu jävlar… Nu ska jag ta tag i mig själv igen.
 
Blir ett lunchpass idag med Pole igen… trött fortfarande i kroppen men tänker inte ha det som ursäkt… Sen blir det Yoga i 40 grader i kväll 🙂 Måste tänja ut min kropp…
 
 
Jätte kul att så många har börjat kommentera i bloggen, ännu mera sånt vill vi ha 🙂
 
Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *