Våååååår :)

Heeeelt underbart väder och jag är LEDIG 🙂 wohooo… det spirrer i hela mig.

Började med en promenad bort till St: Eriks Plan där jag fixar mina naglar, med en latte i handen och hög musik i öronen gick jag genom ett vackert stockholm och log 🙂 Egentligen är det så mycket som tynger mig just nu men idag sköt jag undan ALLA de tankarna och bara njöt här och då…
Lika fina naglar som vanligt fick jag oxå 🙂 Gör mina naglar på en salong som heter My´s naglar, ligger på torsgatan, My är den bästa… det är hon som äger salongen, kan jag varmt rekommendera 🙂

När det är så här fint väder och man har vårkänslor i varenda por så känner jag att jag behövde uppdatera min garderob med lite FRÄG….

Köpte ett par as fina svarta (som vanligt) byxor, lite chinos stuk fast tajtare, lite slappa nästan som gellevare häng, korta i benen och tajta… AS SNYGGA, och då framför allt med ett par höga skor till 🙂 Köpte även en as cool topp, tyvärr gör sig färgen inte sig helt rättvis här. Den är lixom neon grön/gul… kort i längden och bred, as snyggt med en svart bh under då den är en aningen genomskinlig 😉

Klickade hem två jackor från Nelly förra veckan som ramla in i tisdags tror jag det var men tyvärr fick jag skicka tillbaka dom då de var för stora 🙁 tror att jag är större än jag är…. Men jag beställde nya och i dag kom de 🙂 weeiiiii…. Jag köpte en vit lite tunnare jacka…. JAG VET….. VIT?????? men jag tycker det är så snyggt på sommaren och den var billig (499kr) så skit samma om jag kan använda den 5 ggr… dessutom finns ju tvättmaskiner 😉

Min svarta kappa som jag haft i 3 eller 4 år känner jag har gjort sitt så en ny, snyggare svart kappa var verkligen ett måste 🙂 Även denna från Nelly, 998 kr kostar den och den är bara såååååå snygg. Älskar att det är guldiga knappar på 🙂 Den här är i Ull så ganska varm, dvs att jag redan nu kan börja använda den *lycklig*

Båda jackorna är i stlk 34, byxorna i 36 och toppen i small…. Fattar inte varför jag har så smått?? Jag tror typ jag är en 38a 🙂 Och då ser man att jag knäpper svarta kappan på näst sista knappen.. GALET!!!

Köpte även massa småskit som jag inte tog kort på 🙂 En silver ring, värmeskydd, brun utan sol och en foundation… jag som ALDRIG använder foundation… men jag ska prova lite nu när jag tycker att jag är genomskinlig och tyvärr inte kommer till solen fören i maj :/

Nu blir det powernap, sen träna för hunkarna Amad och Tepp, sen middag och vin med ett par favoriter 🙂

Trevlig helg,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *