Gråter i min ensamhet….

Det är inte så allvarligt som rubriken säger 🙂 Snarare tvärtom… jag gråter oftast för att jag är glad… Är så extremt jävla blödig. I går såg jag reprisen av Mästerkocken, OCH GRÄT!!! tyckte så synd om den stackars tjejen som grät och grät hela programmet. Man kunde verkligen känna hennes frustration och panik när hennes små raviolis inte blev bra… nåja..

Sofias änglar ska vi inte snacka om… tok bölar varje gång :/ Tycker så synd om dessa människor och jag blir så glad när man ser att hela deras typ ”liv” är räddad för att Johnny & Mattias och inte att förglömma min vän Jimmy som är deras assistent kommer och hjälper dom 🙂 🙂 🙂

Nää människor…. HJÄLP VARANDRA MERA!!!

 

Det ska jag göra idag.. jag ska gå efter lunch från jobbet och åka och hjälpa Magda att måla om deras vardagsrum. Dom har 4.80 i tak… Gaaaaahhhhh… Men en dag kanske jag behöver hjälp med något och då vet jag att hon kommer stå där med ett leende på läpparna och hjälpa till 🙂

 

I morgon är det middag och bio med mitt underbara gäng, 10 pers är vi….. undra vem jag får hålla i hand på bion?? blir väl Olof som vanligt….

 

Önskar er en fin fredag och en trevlig helg 🙂

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *