Nayomi 1.5år TOP MODEL

Ja det är min dotter på bilderna som togs för ett par månader sen. Här är hon 1.5år och lär sig sminka sig själv! Nu är det storsatsning på modellkarriären och hoppas komma med i nästa program av Mammor & Minimodeller! Det bästa programmet ever! Visar verkligen på vad som är viktigt för 8-12 åringar: smink, kläder, mode, hur snygg man ska vara, smal (ingen tjock unge med) och det viktigaste: att mammorna får leva ut sina modelldrömmar genom sitt barn!

Detta inlägg är ett skämt fram till NU: Min dotter är äkta, hon är sminkad på riktigt, hon är 1.5 år på bilderna, men….Hon har kul här, hon tittade på mig när jag sminkade mig och tog borsten och härmäde mig med rouge borsten! Så gulligt och så tog hon min fickspegel och tittade, och log och sa till mig: ”Meeja” (mera) och då åkte ögonskuggan på, ”Meeja”, då tog jag lite rouge och sen tittade hon i spegeln igen och log 🙂
Vi hade kul, sittandes på golvet i badrummet, skrattade och förstörde mitt smink. Men det var det värt och där räcker det.

Ska aldrig utsätta mitt barn inför onödiga krav på utseende. Vill hon synas och höras och gillar att stå framför kameran så får hon göra det. Men att se barn gråta i tv för att det känner sig fula eller tjocka, då har det gått för långt! Bu för mammor & minimodeller! Låt barnen vara barn!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *