Jobba på ica kanske?

Jag har världens bästa jobb på många, många sett… får resa precis så där lagom mycket, se de största konserterna samtidigt som jag FÅR BETALT! Jag får vara i fjällen hur mycket jag vill, träffa massa kändisar 😉 … ja jag tror ni fattar…

Men det finns en negativ sida oxå… man lämnar aldrig jobbet på jobbet, du är konstant jour. Vet inte huuuuur många gånger det varit ganska lugnt på veckordagarna MEN…. när lördagskvällen kommer och du sitter där på middagen du är bjuden på så ringer den…. den där som kallas TELEFON!!! Hjärtat hoppar upp i taket när jag ser att det är någon av min personal… tankarna far runt… vad har hänt? krokat med bilen osv… sen kan det var en fråga som:

 – Hur släcker man lampan i bilen?

Jag är evigt tacksamma att de ringer och inte bara skiter i det, att de känner förtroende för mig och att de kan ringa när som och känner sig bekväma med mig.

 

Har funderat på det där med ett ”enklare” jobb… och med risk att få massa skit nu, men det får jag ta så kanske man typ ska sätta sig i kassan på Ica? Inget fel på kassan på Ica… men det där, du har dina arbetstider och när du går ut från dörren så lämnar du ditt jobb där och då! Eller är det så att man ligger hemma i sängen och funderar på hur man ska placera varorna snyggare i hyllorna? Rätta mig om jag har fel…

Tror ni fattar vart jag vill komma….

Kanske ligger man hemma och funderar på hur man enklast ska slå in felslag?

 

 

Eller kanske ställa sig i en butik…??

 

Humm… många funderar så här på måndagseftermiddagen 🙂

 

Snart ska jag till fina Lina och få bli fin i håret 🙂 Lite färg och en klippning står på agendan, i kväll blir det träning 🙂

 

Önskar er en fin dag,

Marie

 

Till Mimmi – Kul att du finner vårat gäng kul, ska kolla med dom om de inte har något emot att bli presenterade närmare när jag träffar dom 🙂 Vill inte trampa på deras intigritet 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *