Tack för presenterna!

Idag fick jag en Long Champ väska och jag tycker det är en läcker färg till våren och sommaren, Nayomi fick en sockersöt klänning från Evin och familjen som varit i Dubai, tack!!!

Denna torsdag har varit motig. Jag har känt mig förkyld i flera dagar fast jag inte är det. Ont i huvet och trött i kroppen. Inget som verkar bryta ut och hoppas vara återställd imorgon bitti. Har en härlig helg att se framemot med trevligt sällskap från imorgon kväll 😉

Nu ligger jag i soffan helt utslagen efter att ha ägnat kvällen åt att städa och plocka. Kollar på Biggest Looser, ser hur dom svettas och gnäller och kämpar. Jag tror jag vet hur det känns. Tungt att väga så mkt. Jag kollade på Olgas blogg (en av coacherna) och den verkar vara jätte bra! 5 barnsmamma och fit som en 15 åring! Inga ursäkter, sund träning och bra koll på mat. Inget överdrivet.
Nu är det invägning, få se vem som åker ut. Jag njuter och ser på och äter pannkaka som kära Flebergs bakat 🙂

Jag ska vägas imorgon, bläää, ingen lust! Vad jag har lust med just nu är att öppna chipspåsen i skafferiet och avsluta med lite Ben & Jerry! Haha, bara glömma! Jag får nöja mig med Alvedon och halstabletter 😉

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *