Gamla ex ;)

I går var en tokig kväll…. Började med att jag var med fam Lundholm på lammet & grisen, tyvärr har finaste Jeanette får lunginflammation så hon fick stanna kvar hemma 🙁

Efter middagen drog jag, Jessica, Håkan och Emma till Högis pianobar och drack massa goda drinkar…. Liiiiiite föööör många dock 😉

Var en kväll där jag stötte på många ex 🙂 Min ex, ex pojkvän och 2 ex dejter! Vad är oddsen att alla är på samma ställe??? Hur som var det kul att träffa dom även om mitt ex, ex trodde han hade någon typ av ensamrätt om mig…. Så fort någon kom fram och prata med mig blängde han argt på dom och drog mig till sig! Hur kommer det sig att killar ofta är så?
Även om man gått ifrån varann och som detta är snart 3 år sen så tror dom att man inte gått vidare utan fortfarande är kär i dom??? WTF lixom 😉 Och någon annan får absolut INTE stöta eller ens snacka med en!

I kväll blir det kanske hemmakväll? Kanske utgång? Nykters oavsett då jag tänkte köra hem tidigt i morgon bitti.

Ha en fin lördag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *