Mingel kvällen lyckad!

Igår började vi på Hotell Stureplan och Montazami vimmel. Robert hade fixat in oss som på vip mingel! Montazamis senaste väskkollektion och lite lite andra accessoarer fanns på plats att titta på.

Efter det drog vi till Grand Central och minglade vidare, och drack ett väldigt gott vitt vin! Kolla på bilden!

Jag kom hem rätt tidigt dvs innan midnatt och känner mig helt ok idag. Viktmässigt -100gram och det är nog bara för min ”inte äta efter lunch dieten igår”, det fanns ingen tid för mat och på mingel brukar jag avstå från allt mat, man vet inte när de lagat och ligger framme i timmar…bakterier…

Goodiebagen innehöll massor med goodstuff 🙂 Kul kväll tummen upp tack alla för trevligt sällskap!

Ha en bra fredag allihopa! Nu ska jag jobba och avsluta veckan på topp 🙂

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *