Träningen går på räls :)

Wohoooo, äntligen har bilderna kommit… jag har tittat igenom dom och faktiskt slängt upp ett gäng på FB 🙂 Dom på mig och min parter in crime, YAZ, får ni se senare när vi fixat till vår header 🙂

TACK ALLA som stöttar och skickar fina kommentarer, sms och mail angående SM…. jag blir så lycklig och ännu mera peppad över att jag fasiken ska klara kvalet! Anna-Ida som jag tränar tillsammans med i samma grupp ska oxå kvala efter att jag berättat att jag ska det…. kul nu kan vi träna tillsammans! 🙂

 

Sovit i långkallingar, raggisar, och en tjock tröja under duntäcke i natt… såååååå kallt! Hade varit mysigt med en varm kropp brevid i stället… aja… this is my life right now!

 

I kväll ska jag prova Bikram Yoga, eller Hot MoJo som Sats kallar det 🙂 Det är Yoga i 38 graders värme, snacka om svettbomb 🙂 I morgon är jag ledig fram till 15:44 då tåget går upp till Sälen så jag hinner med ett Pole Fitness pass över lunch 🙂

Min träning går på räls and i love it!

 

 

Kärlek till er alla,

Marie

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *