Skicka arbetslösa till Syrien!

Jag förstår inte vad världen väntar på! Vi tittar på, zappar och lever vidare medans de avrättar små barn med granater och skott. Tur för dom som träffas, det skulle inte klara av en operation utan bedövning. Det finns inte, bara det starkaste tursamma överlever.

Jag är 1 person och vi är tusentals, säkert miljontals som tänker som mig: varför gör inte världen ngt???????

Inga skit pengar i världen kan betala den familjen eller personen som går och plockar upp en liten flicka från gatan, sönder skjuten och halvnaken, blodig och trasad. Ca 6år tror jag. Jävla skit pengar, skit makt och idioter som styr världen idag!

Skicka alla arbetslösa icke pluggande och friska människor till Syrien, ge dom vapen och visa dom ett död litet barn så får dom gå all in med sitt vrede mot skit soldaterna som dödar. Eller hjälp till att evakuera några miljoner invånare till tryggare stölle och börja med barnen! Kan man få mer värde i sitt liv än genom att ge rättvisa och beskydd mot dom som behöver det? Eller räcker det med att sitta i soffan och hoppas på ett jobb snart?

Hade jag fått bestämma så hade svensk militär gått dit nu och visat världen att inte vänta. Har vi modiga och beredda soldater, kvinnor eller män, utan barn, arbetslösa som har tid? Svaret är JA! Skicka dit dom!!!

Fan ta er som dödar små oskyldiga liv! Fan ta alla som väntar! Fan ta dig som inte bryr dig!

Tack Gud för mitt perfekta liv, men hur kan jag hjälpa just nu…? Jag ber för er i Syrien som lever i skräck och inte finner tröst. Om ni kunde flyga hit så står mitt hem öppet för er….

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *