1års kalas, 18års fika, över 25års middag/fest

Alla 3 ting är goda 🙂 Fest, kalas och fika! Eller fest blev det inte ikväll men lyxmiddag med fina viner och gott sällskap och en massa goda drinkar!

På dagen var det kalas dax! Gabriel firades på 1års dagen med fika, presenter och massa kärlek 🙂 Mamma Weronica hade bakat 2 grymma tårtor, som såg ut att komma från cake design!!! Dom va jätte goda och snygga men tyvärr så kände jag mig mindre kvinnlig i allt snack om glasyrer, färger, innehåll och trender med bakverk. Jag höll mig till krypleken med Gabriel och Nayomi och åt av båda tårtorna 🙂

Sen vart det fika och lunch i Tyresö! Mammas korvsoppa och finska Karelie piroger är aldrig fel! Grattade min yngsta syster som nuförtiden bor på ett internat och pluggar till hästproffs.

Sen hem, sov i 30 min medans Amad förberedde allt. Gästerna anlände runt 18.30 och festen avslutades strax efter kl 01.00 🙂

Nu SOVA! Imorgon brunch på Berns och hoppas att Marie kan lägga upp lite pics från ikväll!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *