Shopping helg + Invägning (sen…)

Jag veeeeet jag har inte uppdaterat er om vikten. Fick sms från Anna i fredags +700 gram, ställde mig på vågen själv + 1,2kg, JÄVLA SKIT VÅG! Jag har legat på soffan hela förra veckan, haft Nayomi i hög feber på mig och jobbdatorn på andra benet, ätit bröd, druckit juice och tyckt synd om mig själv. Vågen svarade tillbaka, med kraft!

Ny vecka – HÅRDA tag!!!! Träning varje dag inplanerat, sallad med lax eller kalkon till lunch och fisk eller kykling till middag. Im coming back, stronger!

Annars då? Helgen var en shopping helg. Jag har ju som sagt suttit fast i soffan måndag – fredag. Så lördag åkte vi till badhuset med Nayomi. Hon tyckte sådär. Jag tyckte fy fan, bikini…

Sen åkte vi och köpte en NY matta till vardagsrummet 🙂 Wiii äntligen! Våran rya matta åkte ut före jul, nu har vi en mer passande matta, i koskinn, svart/brun. Barry älskar den och inga överraskningar i den, haha!

Köpte nya vinglas från Wilroy & Boch, nya träningstoppar och ett par MinniMouse skor till Nayomi. Har sett den snyggste vårjackan i Sturegallerian, så snart min häck är storlek 38 igen så ska jag köpa den 🙂

   

Gottade mig i lördags med goa viner + chokladpraliner + te. Underbara praliner!

Nu är solen här! Hur underbart är inte denna dag!!!??? Ut och njuta, ta fram glajjerna eller bara titta ut och tacka Gud att han uppfann en värmande sol för oss frusna!

 

Ha en bra dag allihopa!

Kram

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *